fredag 23 juli 2010

Ojojoj!

Jag insåg precis att jag inte bloggat på evigheter! Har inte direkt så mkt att säga heller egentligen.

På pysselfronten står det stilla, eftersom jag bröt handleden för några veckor sen och inte kunnat göra så mkt. trist som fan eftersom jag hade fått hem crochetras/puckens bok samma dag som jag bröt mig. Men har virkat litegrann, men orkar inte så mkt i längden. klarar kanske ca 100 maskor åt gången innan handen säger ifrån och vill vila en stund.

Sommaren har hittills varit rätt okej, trots handleden och gips. enda negativa är att jag inte kan bada. Hann inte ens ta ett premiärdopp innan jag pajade handleden, vilket känns rätt trist. Hoppas verkligen att det fortfarande är badväder när jag blir av med gipset. verkar dock som det bara blir kallare ute nu, var nästan så jag frös i skuggan på balkongen nyss och det bådar ju inte gott precis.

Är barnledig till och med torsdag nu och har inte den blekaste vad jag ska hitta på i veckan. fast jag VIIIILL hitta på något roligt!

Igår flyttade lilla Trulle hit till mig. En blandning mellan perser/norskskogkatt. Riktigt mysig liten herre på strax över året. Hoppas verkligen att han kommer att trivas här med mig och Lukas. Änsålänge ligger han helst på garderoben i hallen, men han e fram ibland och pratar lite med en och vill bli kliad och klappad. =)

Ska försöka leta boken med djävulsmönstret också, och lägga upp här i bloggen tänkte jag. problemet e bara att jag använde ett mönster på en boll på nätet för att göra kroppen och nu hittar jag inte på det mönstret igen, eftersom jag fått formatera om datorn och inte hann spara undan alla favoriter....

bjuder på några sommarbilder:





















Lukas, moster Lena och lilla Alice(kusinbarnets vovve) i Lukas knä
















En dopping i moster I-B's stuga















Lilla Selma på Furuviksparken och hennes adoptivmamma















Påfågelhannen på Furuviksparken